Praktische gegevens

PRAKTISCHE GEGEVENS

De biodanzales
Een biodanzales duurt anderhalf tot tweeënhalf uur. In het eerste halfuur geef ik een inleiding op de les en is er ruimte om iets te delen of vragen te stellen.
Daarna gaan we dansen. Het dansgedeelte van een beginnersles duurt één à anderhalf uur. Geleidelijk worden de lessen langer, tot er uiteindelijk zo’n twee uur gedanst wordt.
Na de les is er thee voor wie dat wil.

Kleding
Het is prettig om je kleding in laagjes te dragen, zodat je in het actieve deel van de les iets uit kunt doen, en in het rustige deel weer iets aan kunt trekken. Zorg dat je je vrij kunt bewegen: een strakke spijkerbroek is niet fijn.
Het is het beste om op blote voeten te dansen. Maar als er een reden is waarom je dat niet kunt of niet wilt, kun je schoenen dragen. Het is fijn als die soepel en zacht zijn. Geen straatschoenen. Als je toch bent aangewezen op straatschoenen (bijvoorbeeld omdat je orthopedisch schoeisel draagt), halen we even een vochtig lapje over de zool.

De locatie
We dansen in Dorpscentrum Oegstgeest, in de Marijke-zaal, een ruime, sfeervolle zaal in het souterrain van het Dorpshuis. De zaal is met een trap, maar ook met een lift bereikbaar. Het adres van het Dorpshuis: Lijtweg 9 (vlak bij winkelcentrum Lange Voort).

Het lesgeld
Proefles: € 10
Kaart van tien lessen, op te maken in twaalf lesweken: € 120
Kaart van tien lessen, op te maken in vijftien lesweken: € 140
Losse les: € 16

Lestijd
We beginnen om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur ben je welkom in de zaal.

Aanmelding
Als je wilt komen meedansen, meld je je dan van tevoren even aan? Dat kan per telefoon, mail of app.

TOT DANS!